Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Bemutatjuk új környezettudatos irodaházunkat!

2018.09.25.

A Kulcs-Soft megújulásának egyik legfontosabb lépése, az új irodaházba való költözésünk. Fontos volt számunkra, hogy olyan helyre költözzünk majd, ami nem csak profibb munkavégzésre sarkallja kollégáinkat, de azonosulni is tudunk majd vele. 

A Kulcs-Soft az új irodaházban 1.250 négyzetméteren rendezkedik majd be. Munkaterünk kitágul, ami várhatóan pozitív hatással lesz az egyébként is növekvő dolgozói létszámunkra.

Az ECODOME "A" kategóriás irodaépületének földszintjét és első emeletét foglaljuk el. Természetesen fontos a modern környezet, az irodaház előnyös elhelyezkedése, mégis sokkal fontosabb ezeknél az, hogy a költözéssel a környezetünket is óvjuk.

Irodaházunk LEED Platinum minősítésnek megfelelő környezeti tanúsítvány előírásai szerint épült. Ennek következtében a lehető legmagasabb a tervezés során felhasznált újrahasznosított alapanyagok aránya. A tervezésnek hála, számottevően kevesebb hulladék keletkezik majd az épületben. 

A mindennapokon is odafigyelünk környezetünkre. Igyekszünk minimálisra csökkenteni a papír alapú dokumentumok felhasználását. Szeretnénk minél zöldebb környezetben dolgozni, ezért növényzettel díszítjük munkaterületünket.

 

Dátum: 2018.09.25.