Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Bemutatjuk a Kulcs-Soft vitorlázó utánpótlás pályázatának nyerteseit: Finn hajóosztály

2020.11.04.

Lezárult a Kulcs-Soft vitorlázó utánpótlás támogatására indított kampánya, a pályázatok elbírálásában Litkey Farkas, négyszeres világbajnok és Szabó Ervin, a Kulcs-Soft vezérigazgatója nyújtott segítséget.

A következő napokban bemutatjuk azokat a fiatal sportolókat, akik elért eredményeikkel és ambíciózus terveikkel sikeresen pályázták meg az Alapítvány támogatását.

Finn hajóosztály: Gratulálunk Németh Domonkosnak!

Domonkos a Tihanyi Hajós Egylet versenyzőjeként elismerésre méltó eredményekkel büszkélkedhet. Az utóbbi években a Finn Dinghy Magyar Bajnokságokon sorban dobogós helyezést ért el, 2020-ban pedig ismét a dobogó harmadik fokára állhatott. Az idén megrendezett öt ranglistaversenyen három alkalommal is győzött, így a ranglista első helyére tudott lépni.

Az idei évben Domonkos a külföldi versenyeken is példa értékűen szerepelt. A 2020-as Finn Silver Cup-on negyedik helyezést ért el, valamint megszerezte az U19-es korosztályos világbajnoksági címet. Az Európa bajnokságon elért 31. helyezése U23-as korosztályban a szintén figyelemreméltó negyedik helyet jelentette.

A fiatal sportoló sikerei mellett a jövőbe mutató tervei sem hagyhatók figyelmen kívül. A következő években is eltökélt abban, hogy folytassa a versenyzést és minél előkelőbb helyezést érjen el a hazai és külföldi versenyeken.

„Jövőre a klubom fogja megrendezni a Junior Világbajnokságot, ahol egyértelműen a dobogó legfelső foka a cél. Illetve az SSL csapat tagjaként aktívan fogok edzeni és izgatottan várom a 2022-es évet, hogy a világ legjobb csapataival mérettessünk meg.”

Dátum: 2020.11.04.