Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Bér-Akadémia 2018

2018.01.23.

Múlt héten vette kezdetét az immáron hetedik éve megrendezett évindító konferenciánk, a Kulcs-Bér Szakmai Napok. Idén, a minden napra teltházas rendezvényünk új helyszínre, a Budapest szívében található, patinás Benczúr Hotelbe került át. Már 4 rendkívül jól sikerült alkalmon vagyunk túl, az rendezvény sorozat befejező napját 01.26-án, pénteken tartjuk.

A résztvevők élvezhették Eichardt Józsefné Edit szakmai előadásait, szó volt a 2018. évi bérszámfejtést érintő törvényi változásokról, a társadalombiztosítás újdonságairól, valamint ezek kezeléséről a bérszoftverben.

Idén extra lehetőséget is biztosítottunk: a konferencia ideje alatt a részvevők 15 perces konzultációt is kérhettek Edittől, ahol személyes kérdéseikre is választ kaphattak a szoftverkezelést illetően.

A rendezvényen előadott Pataki Eszter fejlesztési csoportvezetőnk is, aki a bérszoftver fejlesztéséért felel. Ő minden hasznos tippet-trükköt megmutatott a szoftverben, amellyel a résztvevők megkönnyíthetik mindennapi munkájukat.

Az előadók táborát erősítette Csernus-Lukács Anikó is, aki cégünk számlázás- könyvelés-ügyvitel szakértő munkatársa. Ő a hamarosan esedékes számlázó szoftvereket érintő NAV bekötésről tartott előadást, hogy ezúton is megerősítsük: a Kulcs-Soft felkészült a NAV bekötésre.

Vállalatunk szakértőin túl három neves vendégelőadó is tartott előadást. Fata László Cafeteria szakértőtől megtudhattuk, hogy lehet egy degu béren kívüli juttatás, valamint, hogy hogyan kell a cafeteria elszámolásokat készíteni a gyakorlatban.

Erzse Tibor munkaügyi szakértő saját tapasztalatain keresztül vezette be a hallgatóságot a munkaügyi ellenőrzések világába. Most már azt is tudjuk, hogy mik a bukott ötletek egy ellenőrzés során.

A BDO Magyarország kiemelt munkaügyi szakértője, Máriás Attila a mostanában nagyon felkapott GDPR adatkezelésről beszélt, valamint arról, hogy mikre kell figyelnie egy cégnek az adatkezelést illetően.

A szakmai napok zárásaként tombolasorsolástokat is tartottunk, ahol a résztvevők akár a 200.000 forint értékű szoftver főnyereményért is izgulhattak. Ezúton is gratulálunk minden nyertesnek, valamint köszönjük, az időközben kapott pozitív visszajelzéseket és azt, hogy ilyen szép létszámban eljöttetek idén is az akadémiára! 

Dátum: 2018.01.23.