Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Adatgyűjtő bérbeadás akár egy napra is!

2018.11.29.

A Kulcs-Soft lehetőséget biztosít adatgyűjtő kölcsönzésére. Ezzel az eszközzel gyorsabban, kényelmesebben és precízebben tud leltározni. A készülék minden olyan Kulcs-Soft programmal kompatibilis, ami képes a leltározásra. (Készlet Perfekt, Készlet Prémium, Számla és Készlet Perfekt, Számla és Készlet Prémium, Ügyvitel)

Megfelelő eszköz nélkül a leltározás a termékek mennyiségétől függően hosszú órákig, sőt napokig is eltarthat. Adatgyűjtő megoldásunk segítségével egyedül is el tudja majd végezni, így nem szükséges plusz munkaerőért fizetni.

A leltározási adatok feltöltése pedig pillanatok alatt megtörténik, amint összekapcsolja az eszközt a számítógéppel. Ezáltal a legtöbb emberi hiba kiküszöbölhető.

A kölcsönzés napi díja: 15.000 Ft helyett: 10.000 Ft/nap

A Kulcs-Soft munkatársai szolgáltatás keretében abban az esetben is tudnak segíteni, ha termékei nincsenek vonalkóddal ellátva. Szakembereink elkészítenek egy termékekre szabott, vonalkódokkal ellátott kiskönyvet, amit használhat leltározás közben, illetve feltöltik az Önök által használt Kulcs-Soft programba.

*Amennyiben vásárolni szeretne adatgyűjtő eszközt, munkatársaink abban is tudnak segíteni.

Kérjük, ezen a számon érdeklődjön: +36 1 336 5300

Dátum: 2018.11.29.