Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

AAA Gold tanúsítványt érdemelt ki a Kulcs-Soft

2023.11.17.

A Dun&Bradtsreet objektív cégminősítése alapján cégünk immár 5. éve stabil szereplője Magyarország pénzügyileg legmegbízhatóbb cégeinek. Ezzel újabb mérföldkő elé érkeztünk, az idei évben AAA Gold tanúsítványt érdemelve.

A nemzetközi minősítési rendszere által támasztott legszigorúbb feltételek több hivatalos forrásból származó adaton alapulnak. Ezek többek közt az Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai, valamint a vállalatra vonatkozó pénzügyi, demográfiai információk. A fizetési tapasztalat program pedig adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

Büszkeséggel tölt el bennünket, a Kulcs-Soft Nyrt. ötödik éve tartozhat az ország elit vállalkozásai közé, amelyek „pénzügyi kockázata rendkívül alacsony”. Ez nem csak számunkra, partnereink, jövőbeli üzleti kapcsolataink felé is egy rendkívül fontos visszajelzés, hiszen a megbízhatóság nélkülözhetetlen a sikeres, jövedelmező együttműködésekhez.

Dátum: 2023.11.17.