Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

A KULCS-SOFT AZ ECODOME IRODAHÁZBA KÖLTÖZIK

2018.08.21.

A Kulcs-Soft 1989. december 22-én betéti társaságként, egy újpesti lakás szobáját irodának bérelve indult el. Működésünk nagy pillanata volt jelenlegi telephelyünk, a Törökvész úton található irodaház átvétele részvénytársasággá alakulásunk évében, most pedig az azóta közel 100 fős cég 12 év után ismét egy új szintre lép. Búcsút intünk és átköltözünk a Bel-Buda szívében található, új környezettudatos épületbe: az EcoDome Irodaházba. 

Cégünk az utóbbi időben - különösen az új menedzsment érkezésével - rohamos növekedésnek indult. Az új lendületet kapott fiatalos csapatunknak egyre nagyobb az igénye a technológiai megújulásra, valamint a modern, innovatív open-office környezetre, ahol a napi munka és kommunikáció az osztályok közt gyorsabb és hatékonyabb. A Kulcs-Soft egyre nagyobb hangsúlyt fektet a munkakörnyezet javítására, amelyről a meglévő kollégáink büszkén mondhatják: én itt dolgozom, és ahová a jövendőbeli, új generációt képviselő kollégák pedig még nagyobb lelkesedéssel nyújták be pályázataikat.

A Kulcs-Soft dolgozói már teljes felkészültséggel várják a költözést, hogy ügyfeleink kiszolgálásának tekintetében a legzökkenőmentesebben alakuljon az átszervezés. Várhatóan szeptember közepétől már új épületünkben fogadjuk érdeklődők megkeresését egy új, modern környezetben. Ebben az innovatív, inspiráló környezetben célunk az, hogy megújuló informatikai struktúrával fokozzuk szolgáltatásaink minőségét, hogy ügyfeleink tudják, a lehető legmegbízhatóbb kezekben vannak. Technikai fejlesztéseinket ügyfeleink elsősorban ügyfélszolgálati rendszerünk megújulásán érzékelhetik majd.

A Mészáros utcában mostantól könnyebben megközelíthető, szebb és nagyobb kapacitású konferenciateremben vehetnek részt Akadémiai oktatásainkon és egyéb rendezvényeinken. Csaknem 70 férőhelyes teremben várjuk a tanulni vágyókat és ügyfeleinket, felszerelt konferenciaközpontban hallgathatják végig előadásainkat, folyamatosan bővülő témákban.

Hamarosan még több információt megosztunk a költözéssel kapcsolatban. Kövessen minket facebook-on is, ahol a legfrissebb információkat találhatja meg rólunk.

Dátum: 2018.08.21.