Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

A Kulcs-Akadémia megújul és új szintre lép

2023.06.14.

Akadémia szolgáltatásunk folyamatosan fejlődik és bővül ügyfeleink igényei alapján. Az elmúlt évek során kiemelkedően sikeres videós tartalmakkal szolgáltunk, kezdve a programhasználati alapoktatócsomagoktól a jogszabályváltozások bemutatásáig és a kreditpontos képzésekig, amelyek széles körben segítik ügyfeleink mindennapi munkafolyamatait. 

Eljött az idő, hogy újabb felületet nyissunk a Kulcs-Akadémia oktatásainak, amely még magasabb színvonalon fogja kiszolgálni az igényeket. Részletesen beszámolunk erről az újdonságról cikkünkben.

Még emlékszünk azokra az időkre, amikor előadásainkat kizárólag személyesen tartottuk Törökvész utcai irodaházunkban. Ezt meghaladva, amikor átköltöztünk az Ecodome épületébe, már egy önálló, 50-60 fő befogadására alkalmas termet alakítottunk ki oktatásaink számára. 

Majd jött a járvány, és mindent felülírt.

Szinte azonnal döntenünk kellett, hogy ideiglenesen felfüggesztjük az akadémiát, vagy alkalmazkodunk az online térhez.

Végül az utóbbit választottuk és nem bántuk meg.

Az online átállás rendkívül sikeres volt, és többen követték az akadémiánkat az interneten, mint valaha korábban élőben. Megalkottunk egy új felületet, ahol ügyfeleink kényelmesen élőben vagy utólag is visszanézhették az oktatásokat.

Ezen felbátorodva, további fejlesztéseket hajtottunk végre az akadémiánkban, és elérhetővé tettük a Kreditpontos Képzési rendszerünket, amely államilag akkreditált képzéseket kínál nem csak ügyfeleink, hanem mindenkinek. Így otthonról is kényelmesen megtekinthették a mérlegképes státuszhoz szükséges kreditpontok megszerzését segítő videókat.

És most itt vagyunk, a következő állomás előtt, pár centire.

Büszkén állíthatjuk, hogy Kreditpontos Képzési rendszerünk olyan kiváló felületet kínál ügyfeleinknek, hogy úgy döntöttünk, hasonló lehetőségeket teremtünk az elmúlt, jelenleg és a jövőben tartott többi Kulcs-Akadémia oktatásainknak is.

Ezért egy új felületet fejlesztettünk a szolgáltatásunknak, ahol még gyorsabban, még kényelmesebben hozzá tudnak férni a tartalmainkhoz.

Az új rendszerünk nagyon rövid időn belül elérhető lesz az Ügyfeleink számára, alig várjuk, hogy bemutassuk Önöknek.

Dátum: 2023.06.14.