Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

A Felhő szolgáltatás fontossága a kialakult helyzetben

2020.04.21.

A vírus miatt kialakult helyzet különösen rávilágított a Felhő szolgáltatás fontosságára. - Nem csak nálunk, a világ bármely pontján.

A napokban röppent fel a hír, miszerint az Alibaba 9200 milliárd forintot szán a felhő technológiájának továbbfejlesztésére. Ez az összeg óriási, Magyarország 2019-es GDP-jének az 1/5-e.

Ez azért is érdekes, mert az Alibaba tulajdonképpen egy webáruház és az éves bevételének mindössze 7%-át teszi ki a felhő alapú szolgáltatásához kötődő bevétele. Mégis Jeff Zhang (aki az óriásvállalat felhős üzletágának elnöke) azt nyilatkozata, hogy valószínűleg a jövőben a felhő szolgáltatás lesz a vállalat egyik fő tevékenysége.

- Ezt a nyilatkozatot 2018-ban tette, amikor még nem sejthette, hogy 2020-ban felborítja a piacot egy világjárvány. –

Márpedig ez történt, az elmúlt két hónapban rohamosan emelkedett a webáruházak, online oktatáshoz kötődő programok, felhő szolgáltatások és egyéb online termékek/szolgáltatások iránti érdeklődés. Ez várhatóan a jövőben sem lassul.

A Kulcs-Soft szempontjából is fontos ez az emelkedés:

Itt van például a Kulcs-Felhő IT üzemeltetés szolgáltatásunk, aminek a bőrén mi is érezzük a megnövekedett érdeklődést.

Az utóbbi időszakban várakozásainkat is meghaladja a Felhő szolgáltatásunkat bevezetni szándékozó ügyfeleink száma. 2019-ben egy nagyobb reformot hajtottunk végre ezen az üzletágon, ha tudtunk nélkül is, de ráéreztünk a jövőre.

Miért jött a hirtelen nagy érdeklődés?

Mert a szolgáltatás segítségével bárhonnan hozzáférhet Kulcs-Soft-os programjához, dolgozzon akár otthonról, az irodából vagy épp a nyaralójából. Ha előfizet, automatikusan biztosítjuk a programfrissítéseinket, sőt biztonsági mentést is készítünk rendszeresen Ön helyett. Ha többet szeretne megtudni a szolgáltatásról, ide kattintson: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/felho-szolgaltatas

Amennyiben tud, Ön is készüljön fel a következő változásokra, alkalmazkodjon a piachoz. Elsőre is gondolatban álljon át arra, hogy már nem nagyon lehet hosszú évtizedekig berendezkedni az iroda nyújtotta kényelembe, bizony előfordulhat, hogy éppen otthonról, vagy utazás során kell foglalkoznia a vállalkozásával.

Másrészt, ha a világjárvány az Ön vállalkozását is negatívan sújtja, próbáljon meg reflektálni. Építsen webshopot, el sem tudja képzelni mennyire könnyű manapság egy saját webáruházat felépíteni.

A Kulcs-Üzlet szoftverünkkel pontosan ezt bizonyítjuk, nézzen bele: www.kulcs-uzlet.hu

És a legfontosabb: vigyázzon magára és tartson ki!

Dátum: 2020.04.21.