Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

A 200. iskola vehette át a Kulcs-Soft ingyenes programcsomagját

2021.02.09.

Újabb oktatási intézményt támogatott a Kulcs-Soft ingyenes programokkal, ezzel segítve a jövő generációjának fejlődését. Cégünk társadalmi felelősségvállalásának keretében így már 200 iskolának biztosítunk könyvelés, bérszámfejtés és ügyviteli szoftvereket. 

Felelős vállalatként azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Magyarországon minél több sikeres vállalkozó és cég születhessen, ehhez pedig elengedhetetlennek tartjuk a megfelelő képzéseket. Ennek támogatására az állami, önkormányzati, egyházi, alapítványi fenntartású iskolák, valamint akkreditált felnőttképző intézmények számára ingyenesen biztosítjuk programjainkat.

„Eltökélt szándékunk, hogy a fiatal generációk már úgy lépjenek ki az iskolapadból, hogy ne csak elméleti, hanem kézzel fogható gyakorlati tudással is rendelkezzenek, amelyre nyugodtan támaszkodhatnak a későbbiekben is. Úgy gondolom, Iskolaprogramunk tökéletes lehetőséget biztosít ennek megvalósítására” – nyilatkozta szabó Ervin vezérigazgató.

Kétségkívül jó úton haladunk a cél elérése érdekében, hiszen a napokban már a 200. iskolának adhattuk át ünnepélyes keretek közt a programcsomagunkat. Ehhez ezúton is gratulálunk a Bajai Szakképzési Centrum Jelky András Technikum és Szakképző Iskolának és eredményes tanulást kívánunk a jövőben minden, az Iskolaprogramban résztvevő intézmény diákjainak.

 

Dátum: 2021.02.09.