Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

9 tény, amiért megéri a FELHŐ szolgáltatás mellett dönteni III/III

2020.02.07.

A hét zárásaként hoztunk még egy kis ízelítőt a jövő technológiájából.

 

7) A FELHŐ JOBB MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLYT AD ÖNNEK ÉS CSAPATÁNAK

Shawn Achor világhírű pszichológus és a világ mindenkori 14. legnézetebb TED előadójának a kutatása és könyve megadja erre is a választ, hogy ÖN miért jár jól ezzel.

Emlékszik még, hogy a felhő szolgáltatás növeli az együttműködést és folyamatosan elérhető?

A csapata tagjaival akárhol lehetnek a világban, akár egy kávézóban a gyerkőcök iskolájához közel, hogy még a dugó előtt hazaérjetek, akár a kedvenc Balaton parti nyaralójukban, akár egy trópusi nyaraláson.

Ha gyorsan ki szeretnének pipálni egy-két dolgot, mert épp megjött az ihlet, megtehetitek! Azt pedig már mindenki érezte a bőrén, hogy sokkal hatékonyabb és gyorsabban halad, ha boldog. És itt hivatkozunk újra Shawn Achor-ra.

 

8) A FELHŐ BIZTONSÁGOSABB, MINT A HÁZILAGOS TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

Korábban többször is beszélgettünk már erről, de nem lehet elég nagy hangsúlyt fektetni rá.

A felhő szolgáltatás keretein belül nem kell aggódnia a kritikus adatvesztésektől, vagy a katasztrofális szerver összeomlásoktól. A több rétegű mentési technológiának köszönhetően biztos helyen tudja tárolni a szenzitív adataidat is.

 

9) A FELHŐ MEGKÖNNYÍTI A DOKUMENTUMAI KEZELÉSÉT

Nincs is annál veszélyesebb, mint amikor a bizalmas fájlok rossz kezekbe kerülnek.

Egy véletlen mozdulat, egy kevésbé szakértő kolléga kezéből, és a bizalmas dokumentumok máris kikerültek az éterbe egy kör e-mail formájában. A vállalatvezetők egyik legnagyobb rémálma, hogy így ég le az üzleti partnerei előtt, és ami még rosszabb, végzetes lehet 1-1 tárgyalás kimenetelére is.

A felhőben pontosan be tudja állítani a jogosultságokat, hogy melyik fájl kinek olvasható, ki szerkesztheti, ki mentheti és ki oszthatja meg másokkal. Ezek mellett a fájlokat egyidőben is módosíthatják, így nincs szükség 100 másolatra, ami sokkal átláthatóbbá teszi a feljegyzések és dokumentumok halmazát.

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Itt még több információt talál: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/felho-szolgaltatas

Dátum: 2020.02.07.