Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

9 tény, amiért megéri a FELHŐ szolgáltatás mellett dönteni II/III

2020.02.06.

Folytatva a tegnapi sorozatunkat, további érdekességeket hoztunk Önöknek...

 

4) A FELHŐ SZOLGÁLTATÁS, AMI ÖSSZEHOZZA A CSAPATÁT

Ahogy Albert Arnold „Al” Gore Jr. Nobel-békedíjas amerikai politikus híres idézete szól:"Ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül! Ha messzire szeretnél jutni, menj csapatban!"

Manapság a csapatmunka kulcsfontosságú minden vállalat és minden munkavállaló életében.

A felhő szolgáltatás lehetővé teszi, hogy valós időben dolgozzon a csapat ugyanazokban a programokban, akár a világ különböző helyeiről. Az ilyen jellegű kapcsolat tovább növeli a közösséghez tartozás érzését, ami fokozza a hatékonyságot és a vállalat iránti lojalitást.

Röviden a felhő szolgáltatás növeli az ÖN csapatát és az egész vállalatának együttműködését!

 

5) A FELHŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÉVENTE BUDAPEST KÁROSANYAG KIBOCSÁTÁSÁNAK 3-SZOROSÁVAL CSÖKKENTHETI A KÖRNYEZET TERHELÉSÉT

Mindannyian szeretnénk a gyermekeinket és saját magunkat egy élhető jövőben elképzelni, és mind tudjuk, hogy ehhez tennünk is kell!

A felhő szerverek használata révén lényegesen kevesebb helyi hálózatra és egyedi szerverre van szükség, ami nagyban csökkenti az adatbankok méretét. A kevesebb szerver kevesebb fogyasztást eredményez, ami csökkenti a szén-dioxid kibocsátást. Ezenfelül egyre kevesebb papírra van szükségünk az egymás közti kommunikációhoz, ami amellett, hogy védi a környezetet, még a kiadásokat is csökkenti!

A Microsoft tanulmánya szerint 52-79%-kal csökkenthető a károsanyag kibocsátás, ha felhő szolgáltatásokat veszünk igénybe. Ami csak Amerikában ~ 4 millió háztartás éves kibocsátásának megfelelő csökkentést jelent!

 

6) A FELHŐ OLYAN, MINT A KEDVENC ÉJJEL-NAPPALI MEKIJE

Ön is járt már úgy, hogy véletlenül bent felejtett egy fontos iratot az irodában, elfelejtette elküldeni magának e-mailben vagy a dokumentum elveszett valahol az éterben, és emiatt vissza kellett rohannia?

A felhő kizárja az ilyen és ehhez hasonló hibákat!

24/7 élő szolgáltatással bármikor, bárhonnan elérheti a programjait, és ott folytathatja, ahol előtte abbahagyta! Csupán élő internet kapcsolatra van szüksége hozzá, ami valljuk be, a mai világban könnyen hozzáférhető!

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Itt még több információt talál: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/felho-szolgaltatas

Dátum: 2020.02.06.