Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

9 tény, amiért megéri a FELHŐ szolgáltatás mellett dönteni I/III

2020.02.05.

A mai napon a DevTeam.Space csapatának kitekintését hoztuk el, ami eredetileg az information-age.com méltán híres IT techportálon jelent meg, nem egészen 2 héttel ezelőtt. Néhány pontban összegyűjtöttük a legfontosabb eredményeket, amiket egy rövid sorozat keretében hozunk el (Önöknek).

A szakértők és már a laikusok is egyetértenek abban, hogy a helyi hálózatok kora vége felé közeledik. A felhő technológia a következő mérföldkő, ami irányt ad a fejlődésnek. A vállalatok hatékonysága és eredményessége robbanásszerű növekedést mutat a felhő technológia elterjedése nyomán.

 

1. A FELHŐ SZERVER, MINT A KEDVENC ÉTTERMÜNK

Szeretjük, mert tudjuk, hogy a minősége változatlan, hozza az elvárt szintet, a jól ismert pincér pedig már messziről ránk mosolyog. A helyi hálózat esetében, mintha egy teljesen új étterembe mennénk, hallottunk róla, de megoszlóak a vélemények. A pincér nem ismer, és mi sem őt. Valaki Michelin csillagot adna neki, van aki egy kifőzdéhez hasonlítja. Egyszerűen bizonytalanságot érzünk.

És hogy mi köze van ennek a témánkhoz? A tapasztalatok azt mutatják, hogy kevesebb hiba jelentkezik egy felhő szolgáltatásnál, mint egyéb, helyi hálózatok esetében. Egy felhő szolgáltatást nyújtó cég a szolgáltatás minőségének emelésén dolgozik, ami miatt az esetleges hibákat szinte azonnal orvosolják, ezáltal megbízható kiszámítható szolgáltatásra számíthatunk.

A helyi hálózatok esetén felmerült problémák gyakran elhúzódhatnak, ami az időveszteségen túl hatalmas pénzveszteségeket okozhat. Ha ez még nem lenne elég, bizonytalanságot is érzünk, ki tudja meddig, amíg nem látjuk a fényt az alagút végén.

 

2. A FELHŐ SZOLGÁLTATÁS PÉNZT SPÓROL

A felhő technológia egyik meghatározó tulajdonsága, hogy hosszú távon pénzt spórol a vállalatoknak. A hagyományos szerverek gyakran drága javításokat, és fejlesztéseket igényelnek, amíg a felhő szolgáltatás fix havi díja hosszú távú, kiszámítható költséget von maga után.

Olyan ez, mintha az autónk lerobbanna egy fontos tárgyalásra menet, de mi csak simán kiszállunk belőle, mosolyogva beülünk egy másik autóba és megyünk tovább.

 

3. A FELHŐ SZOLGÁLTATÁS BEÜZEMELÉSE KISEBB TŐKÉT IGÉNYEL

A vállalatok életében a legnehezebb döntések általában komolyabb összegű fejlesztésekkel járnak. A felhő szolgáltatás beüzemelési költsége eltörpül a minden igényt kielégítő helyi hálózatok kialakításával szemben. A felhő alapú rendszereknél folyamatosan fejlesztik, és javítják a szervereket, ami nem kerül extra költségbe a felhasználóknak.

Lényegében ÖN pontosan azt kapja, amire szüksége van, akkor, amikor szüksége van rá!

Olyan, mintha bérelne egy autót, ahol még meg is tankolják azt a karbantartások és a takarítások mellett.

 

Érdekli a felhő szolgáltatás? 

Itt még több információt talál: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/felho-szolgaltatas

Dátum: 2020.02.05.