Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

6 ok, amiért felhőt kell használnia az adatvesztés ellen.

2019.10.10.

Amennyiben saját szerveren üzemelteti programját, sajnos belekerülhet azok listájába, akik váratlanul elveszítették bizalmas adataikat, ezzel több hónapra előre betáblázva magukat elkerülhető plusz munkával. 

Következzen 6 ok, ami után megbizonyosodik arról, hogy azonnal le kell cserélnie eddigi szervergépét a sokkal korszerűbb felhő szolgáltatásunkra. 

  • 2 szerver egymástól függetlenül készít, naponta 3 alkalommal biztonsági mentést. Elképesztően kevés annak a valószínűsége, hogy egy bájtnyi adatot elveszíthet ezzel a módszerrel. Otthonról végezve, ez biztosan nem férne bele az idejébe, mi elvégezzük Ön helyett. 
  • Egy korszerű szerverpark kiépítése és üzemeltetése rendkívüli költségekkel jár. Céges körülmények között anyagilag ez egyszerűen nem éri meg. Nálunk a legmodernebb technológia felel adatai biztonságáért, gyors munkafolyamataiért, a meghibásodásokat pedig két órán belül kezeljük.
  • Ha mégis saját rendszerben gondolkodik, ezt vegye számításba: a túlságosan leterhelt rendszergazda könnyebben hibázik, ami pedig végzetes lehet. Mi levesszük a válláról a frissítésekkel, telepítésekkel és mentésekkel járó terheket.
  • A klímaváltozással járó egyre szélsőségesebb időjárás, egyre erőteljesebb viharokkal is jár. Nálunk Magyarország legmodernebb szerverparkjaiban tárolhatja adatait, amik a legextrémebb körülményekre lettek felkészítve.
  • A régi, már nem támogatott operációs rendszerek szinte nyitott kaput engednek az illetéktelen behatolóknak. Ha mégse szeretné lecserélni a jelenlegi rendszerét, a felhő szolgáltatással elkerülheti a nem kívánt látogatókat.
  • Többszintű biztonsági protokollok felelnek az adatok védelméért, felhasználói és szolgáltatói szinten is. Nem probléma, ha Ön nem ért hozzá, a biztonságért felelős szakértő kollégáink teljesen képben vannak ezzel kapcsolatosan.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/felho-szolgaltatas

 

Dátum: 2019.10.10.