Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

30 éves a Kulcs-Soft! - Kampányidőszak kezdődik.

2019.08.29.

Ki kell, és ki merjük mondani: Magyarországon egy 30 éves cégnek meghatározó ereje van, ami egyedüli szállítóként képes az ügyfelek ügyviteli, könyvelési, bérszámfejtési tárgyieszköz és útnyilvántartási tevékenységének támogatására, ez pedig nagy felelősséggel jár. 

Ha valamelyik cég Magyarországon tisztában van a kis- és középvállalkozások napi szintű problémáival, bátran állíthatjuk, hogy mi vagyunk azok.  Miért mondjuk ezt?

Azért, mert az elmúlt években több tízezer ügyfelünkkel telefonáltunk, több ezer ügyfelünkkel találkoztunk személyesen, és - nagy örömünkre - szintén több ezer új ügyféllel gazdagodott közösségünk. Nem beszélve Facebookon elindított két csoportunkról, a Bérszámfejtő-, és Könyvelő szakmai fórumunkról, amelyeknek aktív és segítő közössége nap mint nap megdobogtatja szívünket.

Szeretnénk, ha a vállalkozások sikerét nem a belső adminisztrációs teher akadályozná a legjobban, ezért olyan szoftverekkel igyekszünk támaszt nyújtani, amik a legégetőbb problémákra adják a megoldást. 

A következő jubileumi időszakban azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több vállalkozásnak tudjuk nyújtani azt, amihez a legjobban értünk: megoldást a napi szintű problémákra. 

Szeptember 2-tól indul a Kulcs-Soft nagy 30 éves kampánya.

A következő rövid időszak alatt olyan lehetőségeket fogunk biztosítani meglévő és leendő ügyfeleinknek, amelyekért nem csak számunkra, hanem számukra is emlékezetes marad 2019. Érdemes feljönni a honlapunkra szeptember 2-án, hétfőn, meghatározó időszak kezdődik.

Dátum: 2019.08.29.