Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

2021-ben ismét MagyarBrands díjas a Kulcs-Soft

2021.11.08.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede keresi elhivatottan a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat. Büszkeséggel tölt el minket, hogy 2021-ben a Kulcs-Soft ismét a díjazottak, egyben a legsikeresebb hazai márkák közt szerepel.

Ebben az évben a MagyarBrands díjazás kiemelt jelentőséggel bír, hiszen megmutatja, hogy vannak olyan brandek, amelyek kiváló teljesítményükkel a pandémia idején is megérdemlik a megkülönböztetett figyelmet.

„A pandémia – az élet oly sok területéhez hasonlóan – a vásárlói elvárásokat is alaposan módosította. Az ismertség, a kedveltség, az ár mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan értékek, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés és a támogatás. Ez a tendencia a hazai márkák körében is jól érzékelhető: nem csak eladni, hanem adni, segíteni is akarnak. A márkák ma már nem csak a vevőhöz, hanem az Emberhez is szólnak. Az elismerő gratuláció ezért is jár a legjobbaknak.” – nyilatkozta Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

Hiszünk benne, hogy a Kulcs-Soft a MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka cím birtokában nem csak elismerésreméltó piaci szereplőként jelenik meg, de példaként is szolgál a hazai vállalkozások számára.

Dátum: 2021.11.08.