Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

2020 Az online számlázás éve lesz

2020.02.12.

Rendkívüli közgyűlést tartott a Kulcs-Soft. A napirendi pontok megtárgyalását követően adott tájékoztatások szinte mindegyike a digitalizációról, felhő alapú rendszerek térnyeréséről, 5G hálózatok nyújtotta technológia lehetőségekről szólt.

A cég akvizíciós elképzeléseit, külföldi piacokra történő belépését is ez határozza meg hosszútávon.

A Cég újonnan bevezetett, mobilra optimalizált, moduláris, felhő alapú ügyviteli rendszere a Kulcs-Üzlet nyertese lehet a 2020 nyarán szigorodó NAV számlafeladási törvényi változásoknak. Magyarországon többszázezer vállalkozás tér át az elavult papíralapú számlatömbről, számlázó szoftverekre a következő hónapokban. Nyilatkozta Szabó Ervin Kulcs-Soft vezérigazgató

A Kulcs-Soft egyedülálló módon a kínál hagyományos telepíthető és mobilra optimalizált online számlázókat az induló kisvállalkozásoknak és a sikeresen működő középvállalatoknak egyaránt.

Közel 70 szakemberrel vesz részt a vállalkozók digitális transzformációjának idei mérföldkövének megvalósításában a Kulcs-Soft, mint a legjelentősebb háttérrel rendelkező piaci szereplő.

Ez a szakmai és termékbázis adja az alapjait első körben szlovákiai, majd V4+ országaiban történő sikeres piacralépésnek a következő években.

Dátum: 2020.02.12.