Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

2018.07.01-jén érkezik a NAV szigorítás!

2018.05.15.

A Kulcs-Soft most azoknak a vállalkozóknak és cégeknek kedvez, akik előre gondolkodnak, méghozzá kiemelkedő akciókkal. Velünk igazán biztonságban lehet, ugyanis számlázó programjaink felkészültek a KOBAK, azaz a Külső Online Bejelentő és Adatszolgáltatási Keretrendszer automatikus adatszolgáltatására.

Ha a számlázását Kulcs-Soft termékkel intézi, akkor csak a NAV oldalán kell regisztrálnia, mivel minden fejlesztést elkészítünk a folyamatos adatszolgáltatás érdekében. A szoftver automatikusan kiválasztja azon számláikat, ahol az ÁFA érték meghaladja a 100.000 Ft-ot, és már küldi is a NAV-nak, ezzel elkerülve az akár 500.000 Ft-os bírságot.

Ha további hasznos információt szeretne olvasni a témában, kattintson tovább a SzámlaExpert blogra, ahol folyamatosan frissülő cikkekkel várjuk az érdeklődőket.

Minden vállalkozónak érdemes olyan számlázót választania, ami folyamatosan frissül igazodva a törvényi követelményekhez és a felhasználói igényekhez. A Kulcs-Soft szoftverei a legkisebbtől a legprofibb integrált megoldásokig mind automatikusan kommunikálnak a NAV-felé. Bármelyiket választja egy olyan programot kap, amely az összes törvényi követelménynek megfelel.

Keressen fel minket, ha nem tud dönteni melyik programot válassza. Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a vállalkozásához legideálisabb szoftvert. 

Dátum: 2018.05.15.