Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

2. éve nyertük el a pénzügyileg legstabilabb cégek tanúsítványát

2020.11.11.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Koronavírus okozta válság alatt is kiemelkedő eredményt ért el pénzügyi stabilitásának és megbízhatóságának köszönhetően vállalatunk. A 2019-es évben megszerzett Bisnode AAA Tanúsítványt követően idén nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elnyertük a Bisnode AAA Bronz Tanúsítványát, ezzel is megerősítve minket, hogy cégünk jó irányba halad.

Az AAA (tripla A) minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legkevésbé kockázatos vállalatai. AAA minősítéssel azonban Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, ezen cégekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra egymást követő 2 éven át cégünk, a Kulcs-Soft Nyrt. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon immáron 2. éve.  

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, többek között például az Igazságügyi Minisztérium adatain, cégbíróság bejegyzésein, illetve a NAV és más hatóságok adatain. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy, mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy, mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Ezen szempontokat figyelembevéve, illetve a tavalyi évünk eredményességét nézve büszkén kijelenthetjük tehát, hogy a Kulcs-Soft Nyrt. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Dátum: 2020.11.11.