Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

11. alkalommal lett Business Superbrands díjas a Kulcs-Soft

2022.01.07.

Vállalatunk ismételten kiváló márkának bizonyult, 2021-ben a Superbrands független, marketing szakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottsága immáron 11. alkalommal sorolt minket a legjobbak közé.

A Superbrands egy nemzetközi díjazási rendszer, amely több mint 90 országban ismeri el a legkiválóbb márkák munkáját. Magyarországon 2004 óta, azaz 17 éve monitorozza a piacot. Superbrands kategóriában 2021-ben 500 fogyasztói és 500 business márka érdemelte ki a rangos elismerést. Nagy öröm számunkra, hogy a Kulcs-Soft 2021-ben, üzleti kategóriában ismét ezen cégek között szerepelhet.

Cégünk ebben az évben nem először lett díjazott, 2008-2021 között 11 alkalommal kaptuk meg ezt az elismerést, egyben szerepeltünk sikerrel Magyarország vezető üzleti márkái között.

 

A Business Superbrands díjról

Idén tizennégy éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

A Superbrandsről bővebben: www.hungary.superbrands.com

Dátum: 2022.01.07.