Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

10.000 fős a Kulcs-Soft bér szakmai közössége

2023.08.28.

A Kulcs-Soft számára mindig is a szakmaiság jelentette az egyik legnagyobb értéket. A cég a közösségi médiában is aktív szerepet vállal ebben, többek közt Facebook csoportjai keretében. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a napokban már 10.000 fős létszámot elérő Bérügyi Szakmai Fórum.

A közösség célja, hogy a bérügyi szakemberek, valamint a szakma iránt érdeklődők naprakész információhoz jussanak a bér és munkaügyi, valamint TB területet érintő kérdésekben, emellett a szakmát érintő folyamatosan változó jogszabályok kapcsán.

A csoport működését a Kulcs-Soft szakemberei biztosítják, azonban a tagok aktív közreműködésének köszönhetően még nagyobb értéket képvisel. A közösségen belül mindenki megtalálhatja a választ felmerülő kérdéseire, megoszthatja gondolatait vagy olyan témában adhat gyakorlati tanácsokat, mellyel ritkán találkozni a mindennapokban.

Köszönjük mindenkinek, aki eddig csatlakozott a Bérügyi Szakmai Fórumhoz, valamint továbbra is szeretettel várunk mindenkit a tudásra szomjazó közösségünkbe.

Dátum: 2023.08.28.