NAV-bekötés július 1-jétől – így regisztráljon néhány lépésben a NAV Online Számla rendszerébe.

Elakadt a regisztráció folyamata közben? Információra lenne szüksége, de nem tudja kihez forduljon? Mi segítünk Önnek, kövesse néhány lépésünket a sikeres regisztrációért.

1. Regisztrálja a cég  törvényes képviselője a vállalkozást, valamint az Elsődleges felhasználót a NAV Online Számla Rendszerébe. Ehhez látogasson el az https://onlineszamla.nav.gov.hu/ oldalra is. A sikeres regisztrációhoz a vállalkozás törvényes képviselőjének Ügyfélkapu regisztrációval kell rendelkeznie.

Nézze meg a videós útmutatót a sikeres regisztrációhoz:

Amennyiben további információra lenne szüsége, tájékozódjon a NAV forródrótján, az alábbi telefonszámon:


1819,

 vagy a nav.gov.hu/nav/e-ugyfsz/levelkuldes oldalon.

2. Hozzon létre minimum egy technikai felhasználót. Technikai felhasználót az elsődleges felhasználó hozhatja létre, a “FELHASZNÁLÓK” oldalon az “ÚJ FELHASZNÁLÓ” panel kijelölése után a “TECHNIKAI FELHASZNÁLÓ” opcióra kattintva. A technikai felhasználó szerepe létfontosságú a zökkenőmentes kommunikáció érdekében a számlázó szoftver és a NAV Online Számla rendszere között.

A technikai felhasználó regisztrációjához videós segítséget is nyújtunk:

 

3. Amint megjelenik az  új verzió, frissítse Kulcs-Soft programját. A szoftver felugró ablakban fogja Önt értesíteni a frissítés megjelenéséről. 

A működéshez friss Windows verzió szükséges, mivel az adatszolgáltatás a Windows XP és Vista alatt a NAV Online Számlázó Rendszere által nem támogatott, nem kommunikálnak egymással. Az ezeken elfutó böngészők nem alkalmasak az adatszolgáltatásra, mivel a biztonság szempontjából nem megbízhatóak.

Amennyiben részletesebb útmutatóra van szüksége, kérem kövesse az alábbi pontokat, ahol képernyőfotókkal ábrázolva segítjük a regisztráció folyamatát.