Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Számla programok 50% kedvezménnyel

2020.06.02.

A válság és a hirtelen felborult gazdasági környezet rengeteg vállalkozást lendített ki a mindennapok biztonságából. Ennek távlatából a 2020 júliusában hatályba lépő kötelező adatszolgáltatásra való felkészülés bizonyosan (és érthetően) sokak számára eltörpülő részlet volt – most azonban már csak napok maradtak arra, hogy ez megváltozzon.

Ami biztos, hogy bár a kézi számlatömbök nem szűnnek meg, az ezzel járó jócskán megsokszorozódó adminisztrációs idő és a kézi feltöltéssel járó hibázás kockázata és a büntetéssel járó pénzveszteség miatt is érdemes kétszer is átgondolni ezek használatát.

Ezzel szemben egy számlázó program nem csak a NAV szigorítással járó plusz terhet veheti le a válláról, de automatizmusokkal és széleskörű funkcióival jóval egyszerűbbé is teheti a mindennapjait.

Támogatjuk az átállásban, készüljön fel velünk a változásra!

Júniusban minden újonnan vásárolt Kulcs-Számla programunkat 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Ragadja meg a lehetőséget, nem lesz még egy ilyen alkalom!

  • Profi, ingyenes ügyfélszolgálatunk a program beüzemelésétől kezdve a segítségére lesz.
  • Dedikált fejlesztői csapatunk biztosítja, hogy a törvényi előírásokra 100%-ban felkészült programmal dolgozzon.
  • 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött tisztában vagyunk vele, mire van szüksége. Az online bekötések szakértői vagyunk.

Érdkeli ajánlatunk? Ezen a linken még több információt talál számlázó programjainkról: https://www.kulcs-soft.hu/termekek/szamlazo-program

Dátum: 2020.06.02.