Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Bér Szakmai Napok JÚNIUSBAN!

2020.05.27.

2020. július 1-től markáns változtatásokra kerül sor a bérszámfejtők munkáját érintő jogszabályok körében.

Módosul a SZOCHO törvény, ezzel együtt a kisadókat szabályozó rendelkezések. A Társadalombiztosítási szabályokat tartalmazó jelenlegi törvényt hatályon kívül helyezik. Az új törvény új alapokra helyezi a járulékelszámolási kötelezettséget. Bevezetésre kerül a munkaviszonyosok körében a „járulékfizetési alsó határ” fogalma. Módosulnak a saját jogú nyugellátásban részesülő munkavégzésre irányuló jogviszonyban tevékenykedőkre vonatkozó szabályok is.

Hogyan tud megfelelően felkészülni rá? Vegyen részt június 16-án és június 24-én egyedülálló, két alkalmas Kulcs-Bér Szakmai Napokon - ONLINE

Tanuljon a szakma legjobbjaitól!

Külön örömünkre szolgál, hogy Széll Zoltánnét, a NAV főtanácsadóját, valamint Bagoly Anita TB tanácsadót is előadóink közt köszönthetjük. Mellettük természetesen nem maradhatnak ki Kulcs-Bér csapatunk oszlopos tagjai, Eichardt Józsefné Edit, illetve Balogh Alexandra sem.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hiszen nem csak, hogy kiváló szakemberektől tanulhat kényelmesen, online felületen, de ezúttal 2 SZAKMAI NAPON VEHET RÉSZT EGYETLEN ALKALOM ÁRÁÉRT!

Érdeklik a részletek? IDE KATTINTVA minden információt megtalál!

Dátum: 2020.05.27.