Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Üzleti kitekintő: új vállalkozások 2017-ben

2017.08.24.

Ahogy a Bisnode Magyarország kutatása is megerősíti, öt év után a tavalyi volt az első, amikor növekedett a cégalapítások száma Magyarországon. Az első negyedévben a legtöbb új társaság az építőipari, műszaki tevékenységet végző és a kiskereskedelmi cégek közül került ki. Őket követi az ingatlanszektor és a nagykereskedelem, több mint 500 új céggel. Az új cégek számának legnagyobb emelkedése az építőipart jellemezte; 2016 első negyedévéhez viszonyítva 132-vel több új vállalkozás kezdte meg működését, ami több mint 16 százalékos bővülést jelentett.

Büszkék vagyunk arra, hogy erre a trendre a Kulcs-Soft hatékonyan és magabiztosan reagált szoftver Outletével. Az év elején indított online shopunkban 0-24 órában érhető el 11 olyan programunk, amelyek a hazai vállalkozások hatékony működéséhez létszükségletet jelentenek. Szolgáltatásunkkal az igény megszületése után a vállalkozások egy gyors bankkártyás tranzakciót követően azonnal működőképes éles szoftverrel rendelkeznek. A számlázás, a készletkezelés, de akár a bérszámfejtési műveletek előkészítése és paraméterezése vagy egy webáruház létrehozása is késedelem nélkül elkezdhető, akár vasárnap hajnali kettő órakor is.

Szoftver Outletünkben év eleje óta több mint 5 ezer programot értékesítettünk online, a nyár eleje óta pedig rendszeres Kulcs-Akadémiai képzést is biztosítunk az egyes témakörökben a mélyebb szakmai ismereteket igénylő ügyfeleinknek. Jó érzés látnunk, hogy a piac erőre kap és ehhez mi is hozzá tudunk tenni!

Szoftver Outletünk kínálatát itt: http://www.kulcs-soft.hu/outlet

...Akadémiai programjainkat itt: http://www.kulcs-soft.hu/kulcs-akademia

...a Bisnode szakmai elemzését pedig ezen a linken érheti el: https://www.bisnode.hu/tudastar/gondolatok/stabil-szintre-ert-a-cegek-szama-magyarorszagon

 

​A Kulcs-Soft csapata

Dátum: 2017.08.24.