Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Bér Európa

2017.05.23.

Nemzetközi cége van?  Akkor nyilván tudja, milyen bonyolult így a bérszámfejtés, de nem a Kulcs-Bér Európával!

Manapság egyre több cég rendelkezik külföldi telephellyel, számukra hatalmas adminisztrációs terhet jelent a jogszabályi megfelelőség.  Ezekre a problémákra nyújt megoldást legújabb Kulcs-Bér Európa programunk!

 

Mit tud pontosan a program?

Szoftverünk jelentősen leegyszerűsíti, mind a bérszámfejtést, mind a külföldön szerzett jövedelem nyilvántartását, a banki átutalását, valamint a könyvelésbe történő feladást.

A programban lehetőség van rögzíteni a külföldön történő munkavégzés időtartamát, legyen az egy-egy rövidebb kiküldetés, esetleg tartós munkavégzés.

A Kulcs-Bér Európa lehetőséget biztosít  a kiküldetési napidíj elszámolására, amelyet forintban és külföldi pénznemben is el lehet utalni, akár hónap közben is a munkavállaó részére.

Hosszabb időtartamban végzett külföldi munkavégzés esetén a járulékköteles és a külföldön adóköteles jövedelmek kezelése egy rendszerben történik.

Azon túl, hogy a Kulcs-Bérben már megszokott módon elszámolásra kerülnek a járulékok, arra is lehetőség nyílik, hogy a külföldön adóköteles jövedelem rögzítésre kerüljön. A felhasználói igényeknek megfelelően paraméterezhető a rendszer az utalások vonatkozásában, amely egyaránt történhet forintban vagy devizában, és az is megadható, hogy a jövedelem mely része kerüljön elutalásra, gondolva arra az esetre is, ha a jövedelem utalása külföldön történik.

A szállítmányozó cégeknek megoldást nyújt a külföldi fuvarok alatt, a sofőröket megillető kötelező minimálbér elszámolására, valamint ennek igazolására.

 

Egyszerűen használható?

A rendszer rendkívül egyszerű, magyar kezelőfelülettel rendelkezik.

Azonban azon cégeknek is kedvez, akik Magyarországon foglalkoztatnak külföldi munkavállalókat.  hiszen, számukra angol és német nyelven is elérhetőek azok a dokumentumok, amelyek a külföldi munkavállalók tájékoztatására szolgálnak.

 

Figyeljék továbbra is híreinket, hamarosan újabb információkkal szolgálunk a Kulcs-Bér Európa programról

 Bővebb tájékoztatás a Kulcs-Bér Európáról: ITT

Dátum: 2017.05.23.