Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

10 dolog amiért imádtuk 2017-et

2017.12.28.

Néhány nap és 2017 rohamléptekkel elillan. Mi viszont egy nagyon kicsit megálltunk, és összeszedtük miért is imádtuk annyira ezt az évet. Íme egy amolyan Kulcs-Soft Best Of 2017-ről, szerintünk... :)

 

Tavasszal holland infotech szakos egyetemisták jártak nálunk. Kutatást végeztek Magyarországon, és minket találtak a legizgalmasabb magyar infotechnológiai cégnek. Európai körútjuk során Budapestre érve szerették volna megnézni milyenek vagyunk belülről. Több mint negyvenen jöttek, és egy nagyon élvezetes délelőttöt töltöttek velünk.

 

Megtartottuk májusban az első Kulcs-Soft Golf kupát, ahova meghívtuk partnereinket, és azokkal akik nem versenyeztek kezdő golf oktatáson vettünk részt. A golf amúgy is különleges helyen van szívünkben, ugyanis kiemelten támogatjuk Závaczki Bálint junior golfozót aki megkapta idén a 2017.évi kiemelkedő nemzetközi eredményeiért díjat!

 

Ügyfélszolgálatunk minősége a hazai szoftverfejlesztői piacon eddig is páratlan volt, de idén még több energiát tettünk a szakmai továbbképzésekre. Ambíciónkra feltette a koronát októberben az, hogy VIP ügyfélszolgálatunk egy külsős független minőség-ellenőrzés alapján kimagasló értékelést kapott ügyfeleinktől. Büszkén mondhatjuk el, hogy 10-es skálán 9,5-es az átlagos elégedettségük kiemelt ügyfeleinknek a szolgáltatásunkkal.

 

Vállaltunk karitatív alapítványa a Kulcs-Esély idén is rengeteg helyen segített a rászoruló gyermekeknek és közel 20 magánszemélyt/szervezetet támogatott jótékony célból. Választani is nehéz a megható pillanatokból, de feledhetetlen élményt nyújtottak azok a gyermeki arcok, akiket az Örömhír Iskola évnyitóján láthattunk, ahová ruha adományozási akcióval érkeztek meg önkénteseink.

 

Nyáron támogattuk Litkey Farkas Kékszalag versenyét, és örömünkre tizenharmadik alkalommal is ő nyerte meg a versenyt. A verseny előtt általunk készített beharangozó videót máig több mint 50 ezren néztek meg online!

https://www.youtube.com/watch?v=QEa5b5uedBs

 

A Kékszalag napjához kötődően különleges szurkolói akciót hirdettünk, melynek során tizenkét szoftvert adtunk 1 Ft-ért, de csak addig, ameddig Litkey versenyben volt. Több mint 2500 szoftvert vásároltak ügyfeleink akkor egyetlen nap alatt, ami abszolút rekord a történetünkben. A sportesemény számunkra egyszerre a magyar vállalkozások támogatásáról is szólt, hiszen az aznap jelképes összegért eladott eladott szoftverekkel hazai vállalkozások ezrei jutottak professzionális üzleti segítséghez.

 

Szabó Ervin személyében februárban új vezérigazgatója lett cégünknek, ezzel a Kulcs-Soft új fokozatba kapcsolt. Cégünk történetének legsikeresebb üzleti évet zárjuk hamarosan. Minden nap úgy látjuk célunk egyre közelebb: a Kulcs-Soft a hazai piac mellett nemzetközi szinten is a KKV szektor kiemelkedő szoftverszállítójává válhat.

 

A Kulcs-Soft hatalmas lépést tett előre külföldön is: megvetettük lábunkat az Egyesült Államokban egy új leányvállalat alapításával, és létrehoztuk az új generációs BizXpert online számlázó szoftverünket, mely külföldön már átütő sikereket ért el. A szeptemberi sajtótájékoztatón bejelentettük: A több mint 100.000 letöltést elért BizXpertet bevezetjük a magyar piacra is!

 

Szeptemberben megalakult az új menedzsment, és a szeptemberi sajtótájékoztatónkat követően szalagcímben azonnal így beszéltek rólunk a médiában: „Robbantana a tőzsdén a Kulcs-Soft”

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/robbantana_a_tozsden_a_kulcs-soft.647845.html

 

Az év végét egy rendkívül jól sikerült csapatépítő Disznótorossal ünnepeltük meg. Kollégáink kicsit kiszakadhattak a számítástechnika mindennapjaiból, és olyan dolgokkal foglalkozhattak, mint az ostor helyes forgatása a pusztapróbán, a szürke marhák megtekintése autentikus élőhelyükön, az alkonyatkor páratlanul gyönyörű látványt kínáló vadlúdles, vagy a vacsora utáni néptáncos ismeretek.

Dátum: 2017.12.28.