LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Frissítené főkönyvi számait? – Adatbázis-javítási megoldások – Tárgyi eszköz program


Módosítást szeretnék végrehajtani a Kulcs-Soft Tárgyi eszköz programban. A főkönyvi számokat kellene módosítanom, mégpedig úgy, hogy amelyek eddig háromjegyűek voltak, nullákkal kiegészítve – ezentúl - hatjegyűek legyenek. A korábban aktivált eszközök okoznak problémát, mert azoknál is szeretném, ha már a hatjegyű főkönyvi szám szerepelne. Hogyan tudom ezt egyszerűbben megvalósítani, anélkül, hogy az összes eszközön (1.000 db) egyenként végigmennék?

A szükséges módosítás kézi rögzítéssel valósítható meg. A Nyilvántartás menü / Főkönyvi számok menüpontjában viheti fel a szükséges főkönyvi számokat, majd az eszközökre duplán kattintva módosíthatja az aktiválási számlaszámokat. Ez a művelet (az adatbázis és a számlatükör méretétől függően) eszközönként 5-10 másodpercet is igénybe vehet, így 1.000 db eszköznél ez több órai munkaráfordítást jelenthet…

Az ilyen jellegű javításokat adatbázis-szinten célszerű kezelni, mely módszerrel a főkönyvi számok frissítése és az eszközök aktiváláskori főkönyvi számainak módosítása is automatizálható. Adatbázisában így nem szerepelnek majd duplán a főkönyvi számok (pl. 000111 – 111), mert nem újként visszük fel a szükséges számlaszámokat, hanem a már meglévőket módosítjuk.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a főkönyvi számok frissítésében.

Választható konstrukciók:

» 1-10 cég adatainak javítása 1 óradíj *
» 11 vagy több cég adatainak javítása 2 óradíj *

Megrendelését e-mailben várjuk az ugyfelszolgalat@ks.hu címen, kérjük, levele mellé csatolja adatmentését és a kitöltött adatbázis-javítási megrendelést is.

Hűségkedvezményét automatikusan jóváírjuk. A javítás díjáról pro forma számlát küldünk, ennek kiegyenlítése után küldjük a javított állományt.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

* A mindenkori szolgáltatási árainkról a weboldalunkon tájékozódhat. Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére az adatbázis átvizsgálási és javítási óradíj a hivatalos szolgáltatási árlistán feltüntetett díjak kétszerese.

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések