Barátkozzon velünk a Facebook-on!
Ügyfélszolgálat: 061-336-5300 | 
ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu
http://www.kulcs-soft.hu/blog/utnyilvantartas/

Kiküldetési rendelvény készítése

Nyomtatás Nyomtatás



A kiküldetési rendelvény készítése előtt útnyilvántartást kell készíteni a programban, az alapján tud kiküldetési rendelvényeket készíteni.

A rendelvény elkészítése:
A Könyvelés/Kiküldetési rendelvény készítése menüpontban adjuk meg azokat a szűrő feltételeket, amelyek alapján a kiküldetési rendelvény készítenénk:

Itt jelölhetjük be azt is, ha nem egyszerre egy időtartamra szeretnénk elkészíteni a rendelvényt, hanem minden napra külön-külön.

Abban az esetben, ha az útnyilvántartás-készítés menüpontban felvittünk az útvonalainkat és megfelel a szűrő feltételeknek a rendszer automatikusan megjeleníti.
Az útvonalak módosításához, hozzátételéhez nincs lehetőségünk, ez csak az útnyilvántartás-készítése menüpontban lehetséges.

Először a kiküldetési rendelvény legfontosabb adatait adhatjuk meg:

  • Kiküldetés helye
  • Időpontja
  • Kiküldetés célja*
  • Utazók nevei
  • Az Utielőleg párbeszédablak segítségével az előzetesen átadott előleg adatai

*Amennyiben be van kapcsolva a programban a “Kiküldetési rendelvény automatikus kitöltése” opció, a program a Kiküldetés helyeinek kijelölésekor automatikusan beírja az azokhoz rendelt kiküldetési célokat is a program. Ez természetesen módosítható, a beállítotton kívül bármi megadható.
Ebben az esetben a kiküldetés helyénél több is megadható, ha a szerepeltetni kívánt elé betesszük a pipát, az megjelenik a listában.

Ha a plusz költségeket is el kell számolnunk bizonyos útvonalakhoz, azt is itt tudjuk megadni, válasszuk ki az egér vagy a billentyűzet segítségével a megfelelő útvonalat, és a szállás vagy élelem költség (zöld színű) mezőbe be tudjuk írni az összeget. A mező elfogadása után a program automatikusan összegzi a költségeket és a táblázat alján megmutatja.

Kiküldetési rendelvény végleges formájához megadhatunk további adatokat, a Költségelszámolás panel fülön,  az összegek beírása után a program kiszámolja a Kifizetendő összeget.

Az <Ok> gomb megnyomásával nyomtatásra kerül a kiküldetési rendelvényünk.

A kiküldetési rendelvény adatai utólag nem módosíthatóak, rontani tudja a hibásat és újat készíteni helyette. A már elkészített kiküldetési rendelvényeket a Listák / Kiküldetési rendelvények listája menüpontban tudja lekérdezni.

Keresőszavak: útnyilvántartás nyomtatvány, útnyilvántartó nyomtatvány, útnyilvántartás formanyomtatvány, útnyilvántartó  formanyomtatvány, kiküldetési rendelvény nyomtatvány

Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
info