Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Új fokozatba kapcsol a Kulcs-Soft

2017.09.19.

A Kulcs-Soft nagyon sikeres első félévet tudhat maga mögött. 2016 hasonló időszakához képest 16,4 százalékkal növelte bevételeinek értékét és 19 százalékkal a nyereségét. Mindezt úgy, hogy megduplázta az eladott szoftverek számát a 2016-os év első félévéhez képest. Erről beszélt ma a Kulcs-Soft vezérigazgatója, Szabó Ervin az első féléves tőzsde jelentés apropóján. A Budapesti Értéktőzsdén forgó részvény értéke egy év alatt 36%-kal nőtt.

Cégünket 2017 februárjától egy új menedzsment vette át az alapító Kulcsár Tibortól, akinek vezetése alatt az 1989-ben alapított cég közel harminc év alatt a magyar informatikai piac és a hazai tudásipar egyik meghatározó és sikeres cégévé vált. „ Az új vezetés feladata a Kulcs-Soft termékeinek, szolgáltatásaink fejlesztése, új piacok meghódítása és a vállalatfelvásárlások levezénylése itthon és külföldön”- mondja Szabó Ervin, a Kulcs-Soft vezérigazgatója.

 

...és ami a jövőt is markánsan meghatározza majd: BizXpert néven sikeresen mutatkozott be a világ egyik legfejlettebb szoftver piacán, az Egyesült Államokban egy új Kulcs-Soft szoftver. A szoftvert az ingyenes bevezető szakaszban 213 országban több mint 115 ezren töltötték le, március óta pedig 183 fizetős felhasználó alkalmazza, 10 ezer dolláros, 3 millió forint körüli nem konszolidált eredményt elérve. A hagyományosnak tekinthető csatornákon túl tehát a Kulcs-Soft a digitális megoldásokban is úttörő szerepet kíván betölteni a következő években. A hazai piac mellett külföldön is.

 

 

Dátum: 2017.09.19.