Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Megújul Kulcs-Akadémiánk!

2018.09.19.

Oktatásainkon már eddig is több száz ügyfelünk vett részt, hogy megismerje szoftvereink használatát. A funkciókon felül tippekkel is ellátjuk résztvevőinket, hiszen temérdek program használatot egyszerűsítő trükkünk van, amit szívesen megosztunk ügyfeleinkkel. Fejlődés előtt állunk, ami oktatásaink bővítését és átalakulását is magával hozza. Új irodaház, új nagyobb terek állnak rendelkezésünkre, hogy még magasabb színvonalon folytassuk oktatásainkat.

Továbbra is elérhetőek maradnak a klasszikus számlázó, ügyviteli és bér okatások, de tematikánk bővül.

 

  • Új irodaházunkban egy modern és nagyobb befogadóképességű konferencia terem várja kurzusaink résztvevőit így még kényelmesebb tölthetik el nálunk idejüket.
     
  • Több modern tárgyalóval várjuk partnereinket, így professzionálisabb szintre emeljük ügyfélkiszolgálásunkat.
     
  • Program modulokra bontjuk új oktatásainkat, egy-egy program funkciót még részletesebben lesz lehetőség körbe járni.
     
  • Új negyedévente ismétlődő ügyfél találkozókat szervezünk, ahol véleményt cserélhetünk egymással, ezzel segítve szoftvereink fejlődését. Szeretnénk megismerni ügyfeleinket, s lehetőséget nyújtunk arra, hogy ők is megismerjenek minket!
     
  • Oktatásainkhoz videós segédletek várhatóak, a könnyebb megértésért, ezért érdemes folyamatosan böngészni facebook oldalunkat is.

 

Kurzusainkkal kapcsolatos ötleteiket várjuk az [email protected] email címre, jelentkezni az akademia.kulcs-soft.hu linken lehetséges.

Dátum: 2018.09.19.