Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Danza Kupa a Kulcs-soft támogatásával

2017.11.03.

Október 14-15-én rendezték meg Újpesten, a Vasas Jégcentrumban a 9. Danza Kupát, ahol fellépett az amerikai színekben versenyző hétszeres világbajnok páros: Riccardo Cocchi és Yulia Zagoruychenko. "Ez a magyar versenytánc ünnepi hétvégéje volt. Riccardo és Yulia a latintáncok legnagyobb sztárjai napjainkban. Sportdiplomáciai szempontból komoly üzenete van annak, hogy az újpesti helyszínt beiktatták programjukba" - mondta Faluvégi András, a Danza TáncStúdió vezetője, az esemény főszervezője. „Ha valaki még nem látta élőben ezt a műfajt, annak különleges élményben volt része. Aki őket nézi meg először, az remélhetőleg elég löketet kap ahhoz, hogy maga is belekezdjen a tánctanulásba.” A duó ugyanazt az öt táncból álló show-t mutatta be, amellyel a táncvilág egyik legnagyobb eseményének számító tokiói gálán léptek fel augusztusban. 
A 9. Danza Kupán több kategóriában is indulhattak a versenyzők. A felnőttek mellett utánpótlás korosztályok, és úgynevezett pro-am, vagyis félig profi, félig amatőr párosok versengését láthatta a közönség. Összesen 28 kategóriában hirdettek győzteseket. 
A Kulcs-Soft különösen büszke arra, hogy egy ilyen nagyszabású esemény támogatójaként részt vehetett a magyar tánckultúra életében, valamint hogy ezzel is elősegítse a versenytánc népszerűsítését, a tehetséges fiatalok támogatását. 

 

Dátum: 2017.11.03.