Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

I. Kulcs-Soft Kupa

2017.05.30.

Nagy büszkeségünkre május 20-án, szombaton lezajlott az I.Kulcs-Soft Kupa golfverseny. A verseny helyszínét a különleges szépségű  Academy Golf Budapest biztosította. A verseny zökkenőmentesen zajlott, szebb időt nem is kívánhattunk volna.

A golfversenyen 36 versenyző vett részt, 4-es flightokban. Legügyesebb párosnak Bagdi Tamás- Kovács Kornél bizonyult. Másodikként Müller Tibor- Faur Kálmán párost ünnepelhettük. Harmadikként Csikós Kinga- Mujahid Tamás versenyzők végeztek.A verseny közben Dr. Rezek Ödön beütötte élete második "hole in one-ját".(Ha a labda az elütőhelyről egyetlen ütéssel a lyukba kerül, akkor az eredményt "hole in one-nak" hívják.)

Ezúton is nagyon gratulálunk nekik!

A versennyel párhuzamosan a vendégek részére golfoktatás zajlott, ahol a részvevők elsajátíthatták a golf két legfontosabb ütésének technikáját.

Nagy megtiszteltetés, hogy az Academy Golf Budapest egyik szakaszát, amely Kulcsár Tibor kedvenc szakasza, elnevezhettük Kulcs-Lyuk szakasznak. Ha valaki ezen a szakaszon "hole in one"-t üt 200.000 Ft értékű Kulcs-Soft kupont kap ajándékba.  

Balra Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. Elnöke, jobbra Szumega Péter, az Academy Golf Budapest és a Golftanya klubigazgatója, középen a friss szakasznév táblája, azon pedig a hole in one díj összege látható.

Dátum: 2017.05.30.