Hogyan állítsam be Kulcs-EVA szoftveremet?


A Kulcs-EVA szoftvert EVA-s cégeknek ajánljuk, akik pontosan szeretnék követni cégük pénzügyeinek alakulását. A Kulcs-EVA egyszerűsített könyvelő program nyilvántartja az éves kötelezettségeket, vezeti a bevételi nyilvántartást, az adókötelezettségeket, valamint a járulék nyilvántartást is.

 Kulcs-EVA, a bevételek nyilvántartója

Beállítások »

Szoftverünk paraméterezését a Karbantartás / Beállítások menüpontban célszerű elkezdeni. A szoftver működésére vonatkozó legfontosabb opciók az Egyéb fülön érhetőek el, itt állíthatjuk be az alapértelmezetten felkínált áfa-kulcsot, a részleg-, illetve munkaszám-kezelést, valamint a pénztári kerekítések nyereség- és veszteség-oszlopait is.

Tekintse meg képgalériánkat »

Egyéb
1. kép, összesen: 2.

Egyéb

Fontos beállításokat tartalmaz még a Kezelés, többek között itt állíthatjuk be a dátumfelajánlást, valamint az egyenleg megjelenítését a listáinkon.

Törzsek »

Szoftverünk paraméterezését a Törzsek menüben folytathatjuk. Itt vihetjük fel partnereinket, bankjainkat, pénztárainkat, részleg- és munkaszámainkat, valamint eseménykönyvelésünk alapadatait.

Könyvelés »

A könyvelésre, bizonylatrögzítésre vonatkozó menüpontokat a Könyvelés menüben találjuk. A szoftverrel normál és ki nem fizetett bizonylatokat is rögzíthetünk.

Bizonylat rögzítése »

Bizonylatlisták »

Bizonylataink listáját a Bizonylatlisták menüből kérhetjük le, ki nem fizetett bizonylatainkat külön listázhatjuk. A szoftver részletes szűrési lehetőségeket biztosít, amelyek segítségével pontosíthatjuk lekérdezni kívánt tételeink listáját.

Lekért listáinkat, igény szerint Excelbe is exportálhatjuk. Ehhez kattintsunk a nyomtató ikonra, az Oszlopok fülön adjuk meg, hogy mely adatokat szeretnénk nyomtatni, majd a Beállítások között adjuk meg, hogy Excel-fájlba kérjük a nyomtatást.

Kimutatások »

Nyilvántartásainkat és EVA-összesítőnket a Kimutatások menüből kérhetjük le. A szoftver használatával a bevételekről, az adókról és a járulékokról készíthetünk nyilvántartást.

Következő lépés a hatékonyság felé:

Hogyan automatizálhatom könyvelésemet új szoftverem segítségével?


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info