LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Kisértékű tárgyi eszköz rögzítése – Tárgyi eszköz program


Kisértékű tárgyi eszköz felvitele esetén javasoljuk, hogy elsőként a rögzítő panel bal felső sarkán válassza ki, hogy a rögzítendő tárgyi eszköz kisértékű lesz. Eszközének rögzítését a Nyilvántartás menü / Eszközök menüpontból indíthatja.

A Műveletek  menü / Új eszköz rögzítése menüpontot kiválasztva vagy az „Új” ikonra történő kattintással viheti fel kisértékű tárgyi eszközét. Az eszköz rögzítése közben elsőként a rögzítő panel bal felső sarkán válassza ki, hogy a rögzítendő tárgyi eszköz kisértékű lesz.

A „Nyilvántartási adatok” fülön adhatja meg eszközének megnevezését, nyilvántartási számát, aktiváláskori főkönyvi számát, valamint kategóriáit. A „Beszerzési adatok” fülön viheti fel az eszköz bekerülési értékét, a beszerzés, valamint az aktiválás dátumát. Az eszközhöz tartozó részleg- és munkaszámokat is itt adhatja meg. A program a kisértékűként rögzített tárgyi eszközökhöz automatikusan beállítja az értékcsökkenés azonnali elszámolását, így az „Écs. definíció” fülön Önnek nem kell külön értékcsökkenési adatokat megadnia, csak abban az esetben, ha az eszközre fejlesztési tartalékot szeretne elszámolni.

A \'Nyilvántartási adatok\' fülön adhatja meg eszközének megnevezését, nyilvántartási számát, aktiváláskori főkönyvi számát, valamint kategóriáit
1. kép, összesen: 4.

A 'Nyilvántartási adatok' fülön adhatja meg eszközének megnevezését, nyilvántartási számát, aktiváláskori főkönyvi számát, valamint kategóriáit
A példaként rögzített kisértékű eszköz kartonját itt tekintheti meg.

Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések