PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Archív cégek, évek elrejtése – Minden Kulcs-Soft program


Többéves könyvelési múlttal rendelkező Ügyfeleink számára lehet hasznos az a programfunkció, amelynek segítségével az archív cégek, évek elrejthetőek a szoftverben.

Az archív cégekbe, évekbe véletlen belépés esetén sem lehet belekönyvelni, módosítani, ha viszont egy esetleg adóellenőrzés miatt lenne szükség az archív évek adataira, egyszerű művelettel visszaállíthatjuk és kinyomtathatjuk a szükséges listákat.

Az Adatmentő varázsló az így elrejtett adatokról is elkészíti az adatmentéseket.

Ugrás: Cég adatainak archiválása »
Ugrás: Korábbi évek adatainak archiválása »

Cég adatainak archiválása

Megszűnt vagy könyvelőt váltó cégek archiválását a Karbantartás / Cégek menüpontjából indíthatjuk. A listában elsőként kattintsunk a cég nevére, majd a Módosítás gombra. A megjelenő panelen vegyük ki a pipát a Látható opcióból, majd mentsük el a beállításokat az OK gomb használatával.

Korábbi évek adatainak archiválása

Korábbi évek adatainak archiválását szintén a Karbantartás / Cégek menüpontból indíthatjuk. A listában elsőként kattintsunk a cég nevére, majd nyomjuk meg az Évek… gombot. Ezt követően válasszuk ki az archiválni kívánt évet és kattintsunk Módosítás gombra. A megjelenő panelen vegyük ki a pipát a Látható opcióból, majd mentsük el a beállításokat az OK gomb használatával.

A Karbantartás / Cégváltás menüpontja nem kínálja fel kiválasztásra az elrejtett cégeket, éveket. Ha a program használata során ilyen jellegű probléma adódik, rendszergazdaként bejelentkezve a Látható opciók visszakapcsolásával aktiválhatjuk újra archív cégeinket, éveinket.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések