PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT,Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Fájlos feladás – Adatátadó rendszer – Minden Kulcs-Soft program


Adataink elektronikus átadása egyszerűen megoldható olyan esetekben is, ha a szoftvereket nem ugyanazon a számítógépen használjuk. Az sem jelenthet akadályt, ha a számlázás és a könyvelés egymástól távol eső irodákban történik.

Az Adatátadó rendszer segítségével készíthető elektronikus feladási fájlokat e-mailben vagy pendrive-on könnyen eljuttathatja könyvelőjének, aki egy egyszerű műveletsorozat végrehajtásával percek alatt importálhatja az adatokat a könyvelésbe.

Az Adatátadó rendszerrel kezelhető szoftverkapcsolatok:

» Kulcs-Bér 2017 felad Kulcs-Könyvelésnek,
» Kulcs-Egyszeres felad Kulcs-Házinak,
» Kulcs-Házi felad Kulcs-Egyszeresnek,
» Kulcs-Házi felad Kulcs-Könyvelésnek,
» Kulcs-Készlet felad Kulcs-Egyszeresnek,
» Kulcs-Készlet felad Kulcs-Házinak,
» Kulcs-Készlet felad Kulcs-Könyvelésnek,
» Kulcs-Könyvelés felad Kulcs-Házinak,
» Kulcs-Számla felad Kulcs-Egyszeresnek,
» Kulcs-Számla felad Kulcs-Házinak,
» Kulcs-Számla felad Kulcs-Könyvelésnek,
» Kulcs-Tárgyi felad Kulcs-Könyvelésnek.
» Kulcs-Ügyvitel felad Kulcs-Könyvelésnek.

Feladási fájl készítése

Indítsuk el az Adatátadó rendszert valamely szoftverünk Karbantartás menüjéből, az Adatátadó rendszer futtatása menüpont kiválasztásával. Adjuk meg, mely szoftverből mely szoftverbe szeretnénk feladni az adatokat.

Először a forrásprogram feladni kívánt adatbázisát kell kiválasztanunk (feladni kívánt cég feladni kívánt éve), ezt követően nyomjuk meg a Tovább » gombot. A következő oldalon (ez a célprogram oldala) válasszuk a Fájlba szeretném feladni az adatokat lehetőséget, majd az Útvonal sor végén található tallózó ikonra kattintva adjuk meg, hogy mely mappába szeretnénk elkészíteni a feladásfájlt. A Tovább » gombra kattintva jelenik majd meg a szűrőfeltételek oldala, itt adhatjuk meg, hogy mely adatokat szeretnénk átadni. Az utolsó oldalon nyomjuk meg az Indítás gombot. Miután elkészült a feladás-fájl, a tételek megtekintése listában ellenőrizhetjük a feladásra megjelölt adatokat.

Adjuk meg, mely szoftverből mely szoftverbe szeretnénk feladni az adatokat
1. kép, összesen: 7.

Adjuk meg, mely szoftverből mely szoftverbe szeretnénk feladni az adatokat

Feladási fájl fogadása

Indítsuk el az Adatátadó rendszert valamely szoftverünk Karbantartás menüjéből, az Adatátadó rendszer futtatása menüpont kiválasztásával. Válasszuk ki a szükséges szoftverkapcsolatot. A forrásprogram oldalán válasszuk a Fájlból szeretném a feladást elvégezni lehetőséget, majd a tallózó ikonra kattintva válasszuk ki a feladni kívánt fájlt. A következő oldalon választhatjuk ki a céladatbázist (feladni kívánt cég feladni kívánt adatainak éve), majd kattintsunk a Tovább » gombra. Az utolsó panelen nyomjuk meg az Indítás gombot. A tételek megtekintése listából a képen megjelölt ikonokkal indíthatjuk el a tételek ellenőrzését és feladását vagy használjuk az F9, illetve az F10 funkcióbillentyűket.

Válasszuk ki a szükséges szoftverkapcsolatot
1. kép, összesen: 10.

Válasszuk ki a szükséges szoftverkapcsolatot

Az adatátadási ellenőrzés során előforduló figyelmeztetésekről, valamint azok jelentéseiről ezen az oldalon olvashat részletesen.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések