LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Főkönyvi kivonat – Részleg- vagy munkaszámos összesítő lekérdezése Excelbe – Könyvelő program


Főkönyvi kivonatot a Listák / Főkönyvi kivonat menüpontjából kérhetünk le, ennek kiválasztása után egy szűrőpanelt jelenít meg a program, amelyen megadhatja, hogy milyen szempontok szerint szeretnénk lekérni a főkönyvi kivonatot.

Részleg- és munkaszámok használatával költséghelyekre és költségviselőkre is könyvelhetünk, vagy egyedi igények szerinti kétdimenziós csoportokat is kialakíthatunk. A részleg- és munkaszámok szerint megosztott főkönyvi kivonat Excel-táblázatba menthető el, a szabványos A/4 méretű lapon ezek az adatok (helyhiány miatt) nem jeleníthetőek meg.

Részleg- vagy munkaszámos összesítő lekérdezéséhez válasszuk a Listák / Főkönyvi kivonat menüpontját, szűrjük be tételeinket igény szerint, majd a panel bal alsó sarkában válasszuk ki a kívánt lehetőséget.

Részlegszámos összesítő lekérdezéséhez válasszuk a panel bal alsó sarkában található részlegszámos összesítő Excelbe lehetőséget
1. kép, összesen: 2.

Részlegszámos összesítő lekérdezéséhez válasszuk a panel bal alsó sarkában található részlegszámos összesítő Excelbe lehetőséget

A részlegszámos összesítő formátuma itt, a munkaszámos összesítő formátuma ide kattintva tekinthető meg.

További listák a szoftverben »

Főkönyvi kivonat lekérdezése »
Vevő-analitika »
Szállító-analitika »
Korosított vevő-szállító analitika »


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések