PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Visszatöltő varázsló futtatása (új) – Minden Kulcs-Soft program


A Kulcs-Soft programok állományának visszatöltése kizárólag az adatbázis-motort tartalmazó (hálózatos használat esetén a szerver-) számítógépen indítható. A visszatöltési művelet akkor lesz sikeres, ha a visszatöltés időtartama alatt egyetlen Felhasználó sem csatlakozik az adatbázishoz (azaz ha minden munkaállomáson zárva van a visszatöltésre kijelölt program).

A Start menü / Minden program / Kulcs-Soft / Karbantartás útvonalról indíthatja el az Adatmentő és visszatöltő segédprogramot.

Ha több céget könyvel a szoftverben, visszatöltéskor csak abban az esetben pipálja be az újratelepítés utáni első visszatöltés opciót, ha a visszatöltendő mentéssel felül akar írni minden céget és évet, ami jelenleg a programban található. Visszatöltés előtt – a biztonság kedvéért – készíthet mentést a jelenlegi állapotról. Felelőtlenül elindított visszatöltésből eredő károkért, adatveszteségért nem tudunk felelősséget vállalni.

A megjelenő panelen válassza a Mentésállomány visszatöltését. (Az egyes panelekről a Tovább > gombbal tud továbbmenni.) A következő panelen adhatja meg, hogy honnan szeretné a visszatöltést indítani, kattintson a nyitott mappa ikonra a visszatöltendő állomány helyének betallózásához. (Továbblépni a Tovább > gombbal lehet.) A következő képernyőn pipálhatja be a visszatölteni kívánt cégneve(ke)t. Az újratelepítés utáni első visszatöltés opciót csak abban az esetben pipálja be, ha a visszatöltendő mentéssel felül akar írni minden céget és évet, ami jelenleg a programban található. A következő panelen kattintson a Visszatöltés gombra, majd az utolsó képernyőn nyomja meg a Befejezés gombot. 

A megjelenő panelen válassza a Mentésállomány visszatöltését
1. kép, összesen: 8.

A megjelenő panelen válassza a Mentésállomány visszatöltését

Ha a mentett állományból nem minden céget szeretne visszatölteni a szoftverbe, csak néhányat a mentésállományban szereplő cégek közül, a visszatöltést megelőzően vigye fel a programba a visszatölteni kívánt cégek neveit (karakterre pontosan), valamint a cégek mentésben szereplő éveit.

Tárgyi eszköz programba történő visszatöltés esetén erre nincs lehetőség, Tárgyiban azzal a nyitó évszámmal vigye fel a céget a szoftverbe, amely az adatmentésben szerepelt.

Ilyen esetben – a visszatöltés során – nem kell bepipálni az újratelepítés utáni első visszatöltés opciót. Ha a szoftver (a karakterre pontosan rögzített cégnév és a megadott évadatok alapján) megtalálja az adatbázist, további kérdések nélkül vissza fogja tölteni az adatokat. Olyan esetben, ha a visszatöltő varázsló nem talál egyező nevű céget a szoftverben, egy cégválasztó panelt jelenít meg, amelyen Ön választhatja ki, hogy a visszatölteni kívánt adatmentés mely cégbe kerüljön.

Problémába ütközött visszatöltés közben?

Első körben kérjük töltse le az Adatmentő- és visszatöltő segédprogram legújabb verzióját, majd próbálja meg újra visszatölteni a mentést.

A visszatöltő varázsló esetleges hibaüzeneteit, valamint a megoldási javaslatokat ide kattintva tekintheti meg.

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések