PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Adatátadó rendszerhez kapcsolódó beállítások – Tárgyi eszköz program


A Tárgyi eszköz program feladási beállításait célszerű az első eszköz rögzítése előtt megadni, így a szoftver már az eszközök rögzítésekor automatikusan tudni fogja, hogy a különböző tranzakciók mely főkönyvi számokat érintik.

A szükséges számlaszámokat a Karbantartás menü / Beállítások menüpont / Cégfüggő beállítások / Feladás oldalon állíthatjuk be. A mintában megjelölt főkönyvi számok példaként szerepelnek oldalunkon, a számlatükör egyéni jellegéből adódóan ez a saját számlatükörtől függően állítható be.

Ha aktiváltuk a Feladás a Kulcs-Főkönyv felé opció, akkor az eszközöknél új fül jelenik meg, Feladás (főkönyvi számok) címkével. Ha van olyan eszközünk, amelynek tranzakcióit a globális beállítástól eltérően szeretnénk kontírozni, ezen az oldalon ezt megtehetjük. Ha a Nyilvántartási adatok oldalon megadjuk az eszközhöz tartozó aktiváláskori főkönyvi számot, a szoftver (a számlaszámtól függően) automatikusan kitölti a főszámla- és az ellenszámla-oldali mezőket is.

A szükséges számlaszámokat a Karbantartás menü / Beállítások menüpont / Cégfüggő beállítások / Feladás oldalon állíthatjuk be
1. kép, összesen: 2.

A szükséges számlaszámokat a Karbantartás menü / Beállítások menüpont / Cégfüggő beállítások / Feladás oldalon állíthatjuk be

Az adatok átadását a Karbantartás menü / Adatátadó rendszer futtatása menüpont használatával indíthatjuk el. Ha a feladó és a fogadó szoftvereket nem ugyanazon a számítógépen használjuk, fájlosan adhatjuk fel adatainkat. Az adatátadási ellenőrzés során előforduló figyelmeztetésekről, valamint azok jelentéseiről bővebb információ ezen az oldalon található.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések