PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Adatátadás (Készlet és Számla vagy) Számlázó programból Egyszeres könyvelő programba – Adatátadó rendszer


A (Készlet és Számla vagy) Számlázó program feladási beállításainak megadása után a Karbantartás menü / Adatátadó rendszer futtatása menüponttal indíthatjuk adataink átadását.

Első lépésként válasszuk a Kulcs-Készlet (vagy a Kulcs-Számla) felad Kulcs-Egyszeresnek opciót.

A Tovább » gomb megnyomása után adjuk meg, hogy a számlázó program mely cégéből / évéből szeretnénk feladni az adatokat, majd szintén a Tovább » gombra történő kattintás után adjuk meg, hogy az Egyszeres könyvelő program mely cégébe / évébe / pénztárába / bankjába szeretnénk feladni tételeinket.

Újabb Tovább » gombra történő kattintás után adhatjuk meg azokat a szűrőfeltételeket, amelyeknek meg kell felelniük a feladandó tételeknek. A szoftver lehetőséget biztosít arra, hogy számla-típusra, a bizonylat keltezési és/vagy teljesítési dátumára, a bizonylat iktatószámára, valutanemére és/vagy a bizonylaton szereplő fizetési módra szűrjünk. Az alapértelmezett beállítások szerint a korábban feladott tételek kihagyásra kerülnek, de ezt felülbírálhatjuk a Korábbi feladott tételek opció kikapcsolásával. Szintén alapértelmezett beállítás a Ki nem nyomtatott gépi számlák kihagyása, természetesen ez is felülbírálható, ha kikapcsoljuk ezt az opciót. 

Első lépésként válasszuk a Kulcs-Készlet (vagy a Kulcs-Számla) felad Kulcs-Egyszeresnek opciót
1. kép, összesen: 10.

Első lépésként válasszuk a Kulcs-Készlet (vagy a Kulcs-Számla) felad Kulcs-Egyszeresnek opciót

Idegen valutanemben / devizanemben kiállított számlák forintos összeggel kerülnek át a könyvelésbe.

Ha a feladó és a fogadó szoftvereket nem ugyanazon a számítógépen használjuk, fájlosan adhatjuk fel adatainkat. Az adatátadási ellenőrzés során előforduló figyelmeztetésekről, valamint azok jelentéseiről bővebb információ ezen az oldalon található.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések