Kulcs-Könyvelés, Adatátadó program futtatása Windows 10 operációs rendszeren


2015. július 29-étől elérhető a Microsoft új operációs rendszere a Windows 10.

Az új operációs rendszeren a Kulcs-Könyvelés és Adatátadó program futtatásához egyetlen beállítást kézzel módosítanunk kell, ez pedig a dátum formátum beállítása!


Kulcs-Ügyvitel és Kulcs-Könyvelés közötti feladásból nem hagyható ki tétel


A Kulcs-Ügyvitel programban elkészített feladási fájlunk tételei közül nem válogathatunk, az összes tételt át kell adnunk a Kulcs-Könyvelés programba.


Számlatükör importálása Kulcs-Ügyvitelbe – Könyvelő program, Kulcs-Ügyvitel


A Kulcs-Könyvelésben feltöltött, aktualizált számlatükrünket egyszerűen átemelhetjük Kulcs-Ügyvitel szoftverünkbe.


Főkönyvi számok beállításai – Kulcs-Ügyvitel


A Kulcs-Ügyvitel programban központilag beállíthatjuk a feladási kontírozáshoz szükséges főkönyvi számokat. A beállítások véglegesítése előtt ne felejtsük el feltölteni számlatükrünket!


Előleget tartalmazó számlák feladása Ügyvitelből Könyvelésbe


A Kulcs-Ügyvitel rendszerben rögzített számláinkat, előlegszámláinkat gyorsan, egyszerűen feladhatjuk könyvelésünkbe.


Kulcs-Ügyvitelből fogadott bizonylatok beállítása – Könyvelő program


A legújabb programverziókban a Kulcs-Ügyvitelből a már feladott bizonylatok módosításáról is érkezhet információ. Csak beállítás kérdése, hogy a Kulcs-Adatátadó ezt az információt továbbítja-e a Kulcs-Könyvelésnek vagy sem.


Kulcs-Ügyvitelből fogadott csomagok – Könyvelő program


A Kulcs-Ügyvitel legújabb adatátadási lehetőségei hatékony segítséget nyújtanak Felhasználóinknak a fogadott tételek csomagonkénti kezelésében. A funkció egyik legszembetűnőbb előnye, hogy dupla feladást nem engedélyez. A korábban már feladott csomagokat (az esetleges újbóli feladás előtt) egy mozdulattal törölhetjük a Kulcs-Könyvelés programból.


Fájlos feladás – Adatátadó rendszer – Minden Kulcs-Soft program


Adataink elektronikus átadása egyszerűen megoldható olyan esetekben is, ha a szoftvereket nem ugyanazon a számítógépen használjuk. Az sem jelenthet akadályt, ha a számlázás és a könyvelés egymástól távol eső irodákban történik.


Az ellenőrzés során előforduló figyelmeztetések és azok jelentései – Adatátadó rendszer


Az adatátadási folyamat során, a tételek ellenőrzése közben, hiányos vagy helytelen kitöltés esetén az Adatátadó rendszer az alábbi figyelmeztető üzeneteket jelenítheti meg: