1.

Hitelkeret és vásárlási limit modul - Ne hagyja, hogy partnerei korlátlanul halmozzák kifizetetlen tartozásaik összegét!

Legfrissebb programverziónk lehetőséget biztosít arra, hogy a hitelkeret kezelés funkciói által kordában tartsa kintlevőségeit, növelje a fizetési hajlandóságot és ezzel javítsa vállalkozása pénzügyi helyzetét. A szoftver figyeli Ön helyett kintlévőségeinek alakulását és az Ön által beállított korlátozásoknak megfelelően figyelmeztetést küld, vagy tiltással biztosítja azt, hogy cége stabil működését ne veszélyeztessék a felhalmozódó kifizetetlen “értékesítések”. Arra is lehetőség van, hogy a korlátozások feloldására jogosultságot biztosítson olyan felhasznánló(k) részére, akik döntési jogkörrel rendelkeznek egy ilyen helyzetben.

A modul főbb funkciói:
- Partnereként megadható hitelkeret összeg
- Beállítható az érintett bizonylatok köre
- Beállítható késedelmes kintlévőség korlátozás
- Kivételek kezelése ( felsőbb szintű jogosultsággal)
- Előző évi kintlévőségek figyelembe vétele
- Beállítható működés: figyelmeztetési vagy korlátozási üzemmód
- Bármikor könnyen módosíthat egyes felhasználók hitelkeretein

A hitelkeret és vásárlási limit beállításával kapcsolatos programhasználati leírást kapcsolódó bejegyzésünkben olvashatja részletesen:

Hitelkeret és vásárlási limit modul beállítása és működése >>

2.

Kétoldalas nyomtatás támogatása

A programban kiállítható bizonylatok - erre alkalmas nyomtató használata esetén - kétoldalas nyomtatással is elkészíthetők mostantól. A nyomtatási séma beállításai közt adható meg ez az opció, utólagos nyomtatás esetén pedig az előnézet képenyőjéről megnyitható nyomtatási beállítások ablakon.

Kétoldalas nyomtatás beállítása