Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Web-Jelenlét nyilvántartó modul beállítása


A modul segítségével kinyomtatott jelenléti ív helyett, a dolgozók egy közös felületen, de egyedi azonosítóval belépve rögzíthetik jelenlétüket. A webes felületen lehetőség van a szervezeti egységekhez beállított vezető felé szabadságigénylés küldésre, melyről a vezető egy e-mailes értesítést kap és elbírálhatja el az igényt küldő dolgozó szabadságát.

Emlékeztetőül:„A Kulcs-Soft Nyrt. garantálja, hogy a Web-Jelenlét szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos kommunikáció biztonságos SSL kapcsolaton keresztül történik. A kiszolgáló szerveren az adatbázisok jelszóval védettek, azokhoz a felhasználókon kívül más személy nem férhet hozzá. A szerverkomponensek minden esetben a legfrissebbek, így tartalmazzák a biztonsági frissítéseket is.”

A Webjelenlét modult a Beállítások/Webjelenlét beállításai opcióban lehet aktiválni.

Kattintsunk a Beállítások/Webjelenlét beállításai pontban a WebJelenlét redszer aktiválva jelölőnégyzetre, majd a Mentés gombra.

Az így generált közvetlen elérési útvonalra (URL, mely megjelenik a Cég azonosítója alatt) kattintva tudnak a dolgozók – első alkalommal a saját adóazonosító jelüket azonosítóként és jelszóként használva – belépni a jelenlét rögzítését biztosító webes felületre.

Figyelem! A webes felület használatba vétele előtt, el kell végezni a szükséges adatszinkronizálást.

Természetesen belépést követően jelszó megváltoztatható.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések